Information om våra kurser

 • Som medlem är du försäkrad under tiden du medverkar i vår verksamhet, försäkringen är ett komplement till din personolycksfallsförsäkring. Denna försäkring gäller utan självrisk. För mer info gällande medlemskapet: Bli medlem
 • All kursverksamhet sker i samarbete med Studiefrämjandet, därför är det viktigt att det står samma namn på personen i kursanmälan som det är som ska gå kursen. Detta för att vi ska kunna skicka deltagarlistor med korrekt information till dom.
 • När man går kurs hos oss är det en person per hund. Är det fler i samma familj som vill vara med, går en med hunden och de andra står som åskådare vid sidan om planen. Vid teorin är det dessvärre inte alltid att det finns plats för fler än föraren och hunden, i mån av plats kan fler erbjudas att delta på teorin till halva kursavgiften.
  Är det sedan fler i familjen som vill fortsätta träna hunden, hos oss, önskar vi att man tecknar familjemedlemskap.
 • Kursavgiften ska vara oss tillhanda senast 2 veckor innan kursstart, är den inte det ställs din plats till förfogande för någon annan.
  Väljer du att inte gå kursen, måste du meddela oss så fort som möjligt! Detta för att vi ska kunna erbjuda platsen till någon annan.
  Har du inte meddelat detta senast 2 veckor innan kursstart, blir du betalningsskyldig på hela kursavgiften.
 • Föraren ska vara minst 12 år och hunden minst 3 månader för att gå kurs.
 • Hunden ska vara vaccinerad, ID-märkt och uppnått en ålder av 12 veckor.

Frågor gällande kursverksamhet?

Isabell Sehler
Sammankallande
Tävling/utbildningssektorn
Telefon: 076-311 43 13
Maila mig

Hundförarkortet

Hundförarkortet används i våra valp-, grund- och fortsättningskurser som ett verktyg för kvalitet och innehåll. För varje kurs beskrivs vad målsättningen är och kriterierna för att vara godkänd på kursen. Om du vill veta vad som ingår kan du ladda ner hundförarkortet här.